Tıp alanındaki gelişmelere paralel olarak, ilaç endüstrisi hep yenilikçi ve ilerleyici adımlar atmıştır. Teknolojideki ilerlemeler de araştırmaya dayalı ilaç endüstrisinin heyecan verici yeniliklere imza atmasını kolaylaştırmıştır. Özellikle 2019 sonlarından bu yana dünyamızı saran pandemi sebebiyle, bu endüstri zamanla yarışmış ve yarışmaktadır. 

Bir yandan zaman, diğer yandan maliyet ve riskler göz önünde bulundurulduğunda ilaç tesisinizi kurarken deneyimli bir mühendislik firmasıyla çalışmanız faydalı olacaktır. Bu noktada GEO olarak biz, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarken deneyimli mühendis ekibimizle prosesiniz için verimli çözümler sunmaktayız. Mühendislik çözümlerimizle üzerinizdeki maliyet ve risk baskısını, üretim gücümüzle de zaman baskısını ortadan kaldırıyoruz. Çünkü biliyoruz ki piyasaya sürülen tüm yeni ilaçlar uzun, maliyetli ve riskli araştırma süreçlerinden geçer.

Gerek ilaç tesisinizi kurma, gerek kurulu ilaç tesisinizi yenileme ya da büyütme aşamasında, bu karmaşık süreci sizler için en verimli hale getirmek adına deneyimli ekibimizle birlikte yanınızdayız.

GEO olarak, tüm üretim süreciniz için proje tasarımından teknolojik, otomasyonlu, verimli makina donanım imalatlarına ve yerinde kuruluma kadar ilaç tesisinizin tüm projelerini üstleniyor, oluşabilecek riskleri öngörüp ortadan kaldırıyor, uluslararası standartlarda, güvenli bir üretim yapmanıza olanak sağlıyoruz.

ilaç tesisinizi kurarken sizlere vereceğimiz hizmetlerden bazıları;